Adanzz Hanzz's

Portfolio

halo...halo...halo...

5 comments
Assalam buat semua..apa cerita hari ini..maaf laa adanzz lama dah tak update blog kan..nak buat macam mana,sekarang niekan musim mengawan..ops,silap..musim peperiksaan..emm..semalam baru lepas kertas pertama iaitu skp 2204(Hubungan Etnik)..boleh tahan laa soalannya..emm..sekarang ni...
adanzz kena laa study bahasa english pula..kerana hari ahad ni midterm..yang skp tu..ujian 1..doakan adanzz eks..minggu depan adanzz balik laa rumah..kalau rajin laa..nak tunggu duit mara nie..kismes ke-2 belum tentu lagi n i..bilaa tahu..apa-apa hal pun..adanzz tak akan lupa update blog nie kan untuk santapan kowang semua..ok...last but not list,,doa kan kejayaan adanzz eks..adanzz nak jadi best student sem nie..insyaAllah..huhu..check it out!!
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. hahaha..mengawan ngan sape tu..ekekeke

    ReplyDelete
  2. emm..hehhe..guro jee..kihkihkih,,check it out!!

    ReplyDelete
  3. salam adanz..
    ibu buat x jadiklah yang 'bca selanjutnya' tu..
    apa yang silap erk..

    ReplyDelete
  4. padanla lame menyepi..neway..all da beshh~

    ReplyDelete